Jandro Castro és feliç a Girona. El mitjapunta asturià, primer capità de l'equip, compleix la seva cinquena temporada a Montilivi, on va recuperar el somriure i la seva millor versió després que José Bordalás el fes fora de males maneres de l'Elx (2009-10). Protagonista destacat d'algunes de les millors tardes de futbol que s'han vist els darrers anys a Montilivi, una lesió li va impedir ajudar l'equip al tram final de la temporada 2012-13 en què amb Rubi a la banqueta, es va perdre el play-off final d'ascens a Primera Divisió contra l'Almeria. No ascendir aquell any és una espina clavada per a Jandro, que veu que se la pot treure enguany. És per això que malgrat el poc protagonisme que està tenint aquesta temporada a l'equip, l'asturià, en principi, no pensa canviar d'aires aquest mercat d'hivern. I això que d'ofertes no n'hi manquen. De moment, Jandro ja ha refusat una temptadora proposta del Veria per jugar a la Primera Divisió grega. El director esportiu del conjunt grec és Quique Hérnández, exentrenador de l'Hèrcules, i ja va intentar fitxar Jandro ara fa dos anys pel conjunt alacantí. A més a més al Veria hi juguen una bona colla de jugadors espanyols: Ginard (exAtlètic Balears, Catalá (exAlacant, Vila-real i Múrcia), Jokin Esparza (exOsasuna i Osca), Iván Malón (exNumància i Mirandés) o Raúl Bravo (ex del Reial Madrid).

Jandro, juntament amb David Garcia i Juanlu Hens, va ser un dels jugadors a qui l'antic director esportiu Oriol Alsina volia rescindir. Al final, amb l'arribada de Quique Cárcel es va arribar a una entesa perquè es rebaixés el sou. El perfil de l'asturià fa que no encaixi del tot al sistema 5-3-2 de Machín i per això, la seva presència a l'equip ha minvat molt respecte a altres anys. Tanmatex, l'asturià està convençut que pot aportar encara moltes coses a l'equip i per això ha rebutjat l'oferta del Veria.

De la seva banda, David Garcia també ha rebut l'interès d'un equip de la lliga índia els darrers dies. El manresà, de la mateixa manera que Jandro, no ha accpetat la proposta i tot indica que es quedarà al Girona. A l'Índia hi juguen els exgironins Arnal Conde i Jofre Mateu.