Amb la sortida de Josep Delgado i l'arribada dels nous propietaris -els permanentment absents Jean-Louis Dutaret i Samir Boudjemaa- el Girona ha guanyat molta calma en l'àmbit institucional, que ha quedat en mans del president Delfí Geli en l'apartat de representació, i del director general Ignasi Mas-Bagà pel que fa al dia a dia. Així, amb les aigües extraesportives molt calmades, la junta d'accionistes del proper 30 de desembre (19.00, a Montilivi) es perfila com a poc més que una formalitat. Com ja va passar el pasast mes d'agost Mas-Bagà portarà delegades un percentatge d'accions que permetrà aprovar qualsevol proposta del consell i no hi haurà gaire res més a discutir.

El proper dimecres 30 de desembre, l'endemà en l'improbable cas que calgués recórrer per falta de quòrum a la segona convocatòria, el Girona FC SAD celebrarà consecutivament la junta ordinària i l'extraordinària d'accionistes.

En l'ordre del dia de la primera hi consta l'Informe del president; Aprovació dels comptes; Aplicació del resultat de l'exercici tancat a juny del 2015; i Aprovació de la gestió social.

En el cas de l'assembla extraordinària el punt més destacat és la ratificació de les mesures preses pel consell i, si s'escau, exposició de les noves mesures per tal de reequilibrar el patrimoni net de l'entitat.