El Girona ha derrotat l'Alabès a Montilivi en un duel vibrant que s'ha decidit gràcies a un solitari gol de Dejan Lekic abans de la mitja hora de joc. Blanc-i-vermells i vitorians han ofert un partit d'allò més igualat, que ha anat guanyant en emoció cap als instants finals i que s'hauria pogut decantar per a qualsevol de tots dos bàndols.

Després de dues primeres aproximacions amb cert perill dels de Bordal´s (una rematada de Cap de Carpio i un xut de Manu Barreiro que va refusar Becerra), el Girona s'ha avançat a l'electrònic després d'una brillant jugada de Pere Pons, que ha reaparegut després de cinc setmanes lesionat. El de Sant Martí Vell, desfent-se d'un rival, ha servit perquè Lekic avancés els gironins.

Al segon temps, i després que Lejeune hagi evitat el gol de l'empat refusant la pilota amb el cap al damunt mateix de la línia de gol, les forces s'han igualat i el duel s'ha trencat. Borja García ha hagut de ser substituït per lesió i Borja García ha estat substituït per un mareig. El Girona ha aguantat el tipus com ha pogut, i això que l'Alabès ha pogut empatar al minut 90, quan un xut ajustat de Juli l'ha tret Becerra amb la punta dels dits.

Amb aquesta victòria, els blanc-i-vermells s'enfilen fins als 49 punts, deixen la permanència virtualment segellada, escalen posicions i mantenen ben viu el somni de jugar la promoció d'ascens a la Primera Divisió.

Al final del partit, la plantilla celebrava la victòria i ho compartia al compte de twitter del club