L'entrenador del Girona declarava en acabar el partit: "Hem fet un partit molt treballat i seriós contra un rival que ha demostrat per què porta aquesta bona línia. No descarto el Tenerife per la lluita pel play-off. El partit el marca el gol. Si ells haguéssin marcat al principi se'ns hauria complicat molt. Al final han decidit els petits detalls".

Pel que fa als canvis, "havíem plantejat el partit per fer desgast a la primera part. Sabíem que ells tindrien possessió i volíem apretar-los molt i que després, amb gent com Borja, mirar d'aprofitar que ells estiguessin cansats. Uns cops surt bé, altres regular i avui ens ha sortit bé"

"El play-off és un premi molt, molt, meritori i molt, molt complicat. Per molt que portem una dinàmica tant bona en algun moment perdrem. Segueixo firmant el play-off sense renunciar a res"

"Pere Pons és un futbolista supersacrificat i avui tàcticament ha sigut encara més disciplinat. No diré que és imprescindible, però és un jugador molt important"

Per la seva part, Pep Lluís Martí, entrenador del Tenerife, apuntava: "Ens ha tornat a condemnar un error arbitral però no hi podem fer res. M'han dit que en el gol de Lekic hi ha fora de joc i, abans, una falta al porter". Sobre el conjunt gironí: "el Girona estarà entre els sis primers, però nosaltres també tenim opcions d'acabar-hi".