La temporada passada el bisbalenc Òscar Ramírez defensava la samarreta de l´Osca però aquest estiu no va renovar i va signar pel Cartagena. No obstant això, la quota de gironins al conjunt aragonès continua sent-hi present amb Kilian Grant. El davanter figuerenc s´ha incorporat aquesta temporada al conjunt blaugrana procedent del Saragossa B amb un contracte per a una temporada amb opció a dues més. Nascut a Figueres fa 22 anys, Kilian Grant ha passat per la Salle Figueres, la Fundació i també pel Girona, en edat cadet, abans que l´Espanyol el captés per al seu futbol base. Després d´una cessió a l´Olot -on va coincidir amb Pere Pons- va signar pel Saragossa on va estar-hi dues temporades despuntant al filial (a 2a B i a Tercera). Fins i tot el curs passat va debutar amb el primer equip a Segona A. Aquest estiu va decidir acceptar l´oferta de l´Osca que li oferia treballar en dinàmica del primer equip però amb fitxa del filial, l´Almudévar, de Tercera. «Van apostar més fort per mi».

Fins ara ha estat convocat un cop i ja va participar, testimonialment, en el derbi de la passada jornada a La Romareda. «Si he de baixar al filial ho faré. Cap problema», diu el figuerenc que tot i això, té l´0bjectiu aquest curs de «demostrar a l´entrenador que puc ser-hi». Això sí, Kilian Grant és conscient que haurà de tenir «paciència» per intentar fer-se un lloc per davant d´homes contrastats com Alexander González, Ferreiro o Vadillo. «Sé d´on vinc i que sóc jugador del filial», diu. Kilian Grant s´ha reciclat a extrem malgrat jugar tota la seva carrera de davanter. «Vaig alternant les dues bandes indiferentment», detalla.

Pel que fa al partit d´avui, l´altempordanès es perfila titular en un onze que, com el del Girona, estarà farcit de jugadors poc habituals a la Lliga. «Serà un partit per demostrar que puc ser un més a l´equip i que el míster pot confiar en mi», diu. Com a gironí, Kilian Grant ha seguit d´aprop el Girona els útims anys i està convençut que lluitarà per ser a la part alta. «Té una plantilla molt àmplia i de molt de nivell. Machín treu suc a l´equip posi qui hi posi. No hi ha gaire a dir. Estaran a dalt segur per joc, ganes i il·lusió», assenyala.