Pablo Machín va acabar donant per bo el punt d'ahir contra el Tenerife -"quan no pots guanyar has de mirar d'empatar"-, però també va deixar clar que el Girona hauria merescut emportar-se la victòria contra l'equip canari, que es va avançar en el primer minut en una situació que "penalitza molt en una categoria com la Segona Divisió". "No es pot dir, com a vegades s'escriu, que hàgim sortit adormits, sinó que ells han fet una molt bona jugada per la banda i Amath Ndiaye ha rematat amb molta qualitat amb la cama esquerra una pilota que havia quedat solta", va dir Machín sobre la jugada del 0-1. Amb tot el tècnic del Girona va assegurar que "estava satisfet", perquè "crec que hem fet tot el que havíem de fer per guanyar el partit. Un cop hem aconseguit l'empat, hem tingut les millors ocasions i ells han demostrat que són un bon equip defensivament". Per Pablo Machín el Girona va fer ahir un "molt bon partit, però ens ha faltat encert per guanyar. Ho hem donat tot per aconseguir la victòria però hem de valorar aquest punt".

El tècnic del Girona va explicar que "nosaltres ens hem aproximat més, hem tingut les millors ocasions amb el travesser de Granell, la rematada de Ramalho amb una gran aturada del seu porter i la d'Aday que ha volgut controlar en lloc de rematar de primera". Amb tot, Machín va reconèixer que el Tenerife també havia tingut les seves opcions a la contra perquè "com es diu en els toros tenia un perill silenciós, en una contra podien marcar i això sempre ha estat tot i que nosaltres hem arriscat per anar a buscar la victòria amb el perill que una pèrdua ens compliqués el partit".

Pablo Machín no va veure gran diferència entre la primera part i la segona part -"hi ha hagut un moment abans del descans que semblava que estàvem embalats, però a la segona hem seguit buscant el gol"-, però va reconèixer que cap a part final de la segona meitat "ells han sabut dormir bé el partit, sovint amb faltes que no eren castigades com hauria d'haver estat".

Sobre l'elecció de Cristian Herrera per ocupar el lloc de Fran Sandaza, Machín va explicar que "hem pensat que amb la seva mobilitat fixaria els dos centrals, ha fet una bona feina de desgast i després hem optat per fer el canvi per Longo per buscar l'opció de despenjar pilotes". En els últims minuts, Pablo Machín no es va decidir a fer el tercer canvi això que l'equip no estava guanyant i tenia Felipe Sanchón i Juan Cámara escalfant-se. "Teníem dos homes d'atac a la banqueta, però no eren del perfil que necessitàvem. Amb un davanter de les característiques de Fran Sandaza potser hauríem fet el canvi i acabat el partit amb dos davanters. Hem preferit no tocar res i acabar amb els que estaven al camp".