Passats dos dies de descans i amb el partit del Cadis d'aquest diumenge encara a l'horitzó, el Girona ha tornat avui als entrenaments. Amb una doble sessió prevista per avui, la plantilla s'ha exercitat aquest matí a les instal·lacions del "Top Ten" de Tordera, abans de treballar aquesta tarda a Montilivi, molt previsiblement al gimnàs.

Pablo Machín ha pogut comptar amb tots els seus jugadors disponibles tret dels lesionats Mojica, Richy Álvarez i Borja García. El colombià continua amb el seu particular procés de recuperació que encara l'ha de tenir entre una i dues setmanes fora de combat. El central, inèdit aquesta temporada, segueix exercitant-se al seu ritme tot intentant posar fi als problemes que arrossega al seu genoll. I pel que fa Borja, que va haver de ser substituït a Reus, s'ha entrenat a part. La ressonància a la qual es va sotmetre va descartar cap lesió muscular, però el migcampista encara nota molèsties i, per precaució, no ha fet el treball al mateix ritme del grup.

En canvi, Aday Benítez s'ha entrenat sense cap problema. El vallesà va ser substituït en l'últim partit per culpa d'unes rampes als bessons i està a disposició del cos tècnic per jugar aquest diumenge contra el Cadis.