Més que parlar de l'importantíssim partit d'aquest diumenge a Montilivi contra el Cadis, Pablo Machín ha dedicat bona part de la roda de premsa que ha protagonitzat aquest migdia a valorar la seva expulsió al camp del Reus d'ara fa uns dies i la seva conseqüent sanció, el que l'impedirà asseure's a la banqueta per dirigir els seus homes contra el conjunt gadità.

Machín va ser expulsat per l'àrbitre Figueroa Vázquez un cop acabat el Reus-Girona de diumenge passat per donar una puntada de peu a una ampolla d'aigua i esquitxar el quart àrbitre. Les al·legacions presentades pel Girona han permès que el càstig que li ha caigut al sorià sigui de només un partit. "No va ser normal el que va passar a Reus. Ens van xiular el triple de faltes, van expulsar a un dels nostres per dues faltes en pocs minuts i ens van xiular un penal rigorós al final. Em vaig sentir impotent des de la banda. És cert que la meva reacció no va ser la correcta, però en cap moment volia agredir a ningú amb l'ampolla i així ha quedat demostrat", ha analitzat.

Tot i admetre que el "fastigueja" no poder estar el diumenge a la banqueta, ha deixat ben clar que amb Jordi Guerrero (segon entrenador) i Jordi Balcells (fisioterapeuta) "l'equip estarà igual de ben dirigit. Jo ho miraré des d'una altra perspectiva".

Del Cadis, ha destacat la seva "solidesa", la "velocitat" dels seus extrems i la qualitat d'una "referència ofensiva" com ho és Alfredo Ortuño, amb passat a Montilivi. "Anirem a guanyar. No valorem un empat encara que també pugui ser bo i molt menys la derrota", ha sentenciat.