La plaça Catalunya de Girona, punt neuràlgic de celebració dels títols de l'equip de la ciutat, ja s'havia preparat la setmana passada per una hipotètica celebració d'ascens a primera de l'equip blanc-i-vermell. Però el Nàstic de Tarragona no ho va permetre i va ajornar-ho una setmana més. Però avui, sí,

Aquest vespre, després de l'empat a Montilivi amb el Saragossa, la ciutadania ha sortit al carrer a celebrar una fita històrica que ja s'havia prorrogat, no tan sols aquestes darreres jornades, sinó els darrers anys. D'aquesta manera, centenars de gironins s'han tornat a reunir al "punt de trobada" i els càntics, els petards i les bengales són la banda sonora d'una nit que es preveu llarga, i més si es té en compte que demà a Girona ciutat és festiu i un ascens a primera no s'aconsegueix ni tots els dies, ni així com així.

Rua per Girona i concert a La Copa

La celebració de l´ascens del Girona tindrà continuïtat demà a la tarda a partir de les 18.00, amb l´inici d´una rua que arrencarà a l´estadi, farà una primera aturada a l´Ajuntament, i culminarà al passeig de La Copa, on s´haurà instal·lat la Fan Zone. Jugadors i tècnics faran un recorregut per la ciutat baixant per l´avinguda de Montilivi, passant per la plaça dels Països Catalans, i agafant el carrer del Carme fins a la plaça Catalunya. Des d´allà es dirigiran amb el seu autobús descapotable fins la plaça del Vi, on seran rebuts a l´Ajuntament (3/4 de 7). La recta final de la celebració es farà al passeig de La Copa, a partir de quarts de nou, on s´ubicarà una Fan Zone i un espai per a concerts. La comitiva hi arribarà passant pel carrer Sant Francesc, Jaume I i Ramon Folch.