Acostumat a sobreviure a tot, el Girona s'ennuega quan li posen la catifa vermella: en els sis partits que ha jugat a Primera Divisió en superioritat numèrica respecte als seus rivals, només ha estat capaç de tombar el Celta, i perquè l'expulsió de Cabral va arribar al minut 90 quan ja estava tot fet. En els altres cinc partits ha estat incapaç de guanyar i no només els ha empatat tots, sinó que en tres ocasions ha comprovat com el contrari li pispava els tres punts. Tan sols contra el Getafe, el curs passat, va esgarrapar un empat després d'anar perdent gràcies a un gol de Stuani amb un penal que havia propiciat l'expulsió de Damián Suárez, que el va agredir. I el Girona encara va tenir sort, perquè Molina va enviar un altre llançament des dels 11 metres a la fusta.

Tot va començar el primer dia, però la brillantor d'una nit màgica va amagar el que avui és un problema: l'Atlètic va capgirar un 2-0 en contra des de l'expulsió de Griezmann per simular un penal. No va importar perquè l'empat va ser un tresor, però ara és un mal vici que bé farà en solucionar.

A la segona volta, a banda de l'esmentat partit contra el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez, el Girona va jugar amb un home més els dotze últims minuts davant del Màlaga, el cuer de la Lliga. En plena lluita per Europa, però, els de Machín no van ser capaços de sacsejar el 0-0 inicial i tothom va tenir la sensació que es podria haver fet molt més.

El Barça i el Llevant l'empaten

Amb Eusebio Sacristán, la tendència es manté: excepte el partit contra el Celta, en el qual la vermella a Cabral va arribar al 90, el Girona no ha estat capaç de lligar la victòria ni contra el Barça ni el Llevant. Al Camp Nou, això sí, va remuntar momentàniament l'1-0 gràcies a un doblet de Stuani que Piqué va espatllar. Qui sap quan tornaran a tenir un triomf èpic contra el Barça tan a prop.

Divendres, al Ciutat de València, tres quarts del mateix. Expulsat Postigo per una falta a l'uruguaià que va posar al fons de la porteria Aleix Garcia, Coke va robar-los dos punts al final. Com a mínim, en l'única expulsió patida, la de Lozano contra el Rayo aquest curs, el Girona va saber guanyar.