La imatge de Santi Cazorla plorant pels passadissos del Benito Villamarín després de fallar un penal que hauria pogut evitar la derrota del seu equip, el Vila-real, al camp del Betis, va córrer com la pólvora. Només un dia i mig després, molt més serè i tranquil, el migcampista i alhora capità de l'equip va aparèixer davant els mitjans per llançar un missatge de tranquil·litat i alhora d'optimisme. Tant ell com els seus companys «estem preparats». Encara que la situació no sigui la desitjada i que es trobi en descens, el Vila-real «és ben viu». Així afrontarà el duel de demà a l'Europa League i el de diumenge al camp del Girona.

«Volem treure l'equip de la situació en què es troba. És cert que el futbol està sent molt cruel amb nosaltres perquè en aquests últims partits hauríem hagut de sumar més punts. Mèrits n'hem fet. Venim d'uns quants pals molt durs, encara que veig tothom compromès, amb ganes de tirar-ho endavant. Ens queden set finals i som optimistes», deia Cazorla, qui afegia també que «segur que els resultats arribaran, hem de ser optimistes». Se'n sortirà l'equip i ell també. Almenys així ho pensa: «Em tornaré a aixecar i a prendre la responsabilitat quan em toqui de nou. El mínim que podem fer és deixar-ho tot al camp per tirar aquesta situació endavant. La vida segueix, estem vius i tant de bo guanyem els partits que ens calen per salvar-nos».

Caliu a Montilivi

Conscient del que s'està jugant a la Lliga, el Vila-real està fent tot el possible perquè el seu primer equip tingui tot el suport possible aquest diumenge a Montilivi. És per això que el club ha organitzat un desplaçament per a tots aquells aficionats que decideixin viatjar fins a Girona encarregant-se de les despeses del trasllat. El seguidor que ho vulgui només haurà d'abonar els 40 euros de l'entrada i no preocupar-se per res més. El Vila-real disposa de 300 entrades per a la zona visitant de l'estadi i les previsions és que s'acabin esgotant totes.