16 de juny de 2019
16.06.2019
Diari de Girona

El club proposa una altra col·laboració al Peralada

L'entitat alt-empordanesa debat avui en assemblea extraordinària el seu futur i si accepta la idea del Girona

15.06.2019 | 23:43
Una formació del Peralada d'aquest curs.

El lligam que durant les tres últimes temporades ha unit Girona i Peralada com a primer equip i filial s'ha trencat aquest mes arran del descens dels dos equips a Segona A i Tercera, respectivament. El Girona, que a més a més ha vist com el Girona C no pujava, ni podia pujar a Tercera, s'ha decidit a trencar la relació. Tanmateix, el club va exposar ahir el nou tipus de relació que pretén tenir amb el Peralada. Es tracta d'una proposta d'acord de col·laboració «per tenir més capacitat de generar ingressos i suport a l'hora de confeccionar la plantilla». Això sí, sense cap aportació econòmica. El Peralada, que aquesta setmana ja ha anunciat els primers reforços i que en té mitja dotzena més d'emparaulats celebra avui al migdia una assemblea extraordinària on debatrà com queda la relació amb el Girona i si accepta o no la proposta.

El plantejament del Girona seria una entesa per dues temporades en les quals s'hi inclourien diversos punts que beneficiarien econòmicament el club alt-empordanès. Per exemple, en el llistat hi ha la celebració de dos partits amistosos durant aquesta pretemporada i la següent els drets d'explotació dels quals correspondrien íntegrament al Peralada (publicitat, entrades, drets de televisió...).

A més a més, el Girona inclou en la proposta una ajuda per a la configuració de la plantilla. Així, el Peralada tindria prioritat a l'hora de captar els jugadors del planter del Girona. A més a més, es facilitarien entrades de franc al futbol base del Peralada durant dos partits l'any.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook