El Girona ha presentat aquest migdia el que serà el nou porter gironí per la nova temporada: Juan Carlos Martín. Nascut a Guadalajara, el porter espanyol ha defensat la porteria de Rayo Vallecano, en dues etapes, Hèrcules, Còrdova, Elx i Lugo. Precisament el club de Montilivi l'ha incorporat del conjunt gallec després d'acabar contracte, on va disputar els últims dos cursos.

Porter contrastat al futbol espanyol, ha disputat més de 130 partits a Segona Divisió i prop d'una cinquantena a Primera, el nou fitxatge del Girona ha estat definit pel director esportiu Quique Cárcel com un "porter que té un perfil molt idoni pel tipus de jugador que estàvem buscant. Crec que ens pot ajudar molt en l'objectiu que ens hem marcat".

El porter s'ha mostrat content i ha valorat el seu fitxatge com "il·lusionant". "Crec que el Girona té molts números de pujar. Hem de ser ambiciosos però alhora humils perquè la Segona Divisió és molt dura". Respecte a la competència amb Jose Suarez i Yassine Bounou, Juan Carlos Martin assegura que "la competència serà dura. Però sempre voldré jugar".