El 0-3 d'ahir contra el Mirandés és la derrota més dura del Girona, a casa, i a Segona, des d'un 1-3 contra el Rayo Vallecano l'abril de 2017, l'any de l'ascens a Primera. Aquell era el segon partit seguit que perdia a casa l'equip que aleshores dirigia Pablo Machín (en van arribar a ser tres), tot i que el marge de punts que duien en el camí cap a l'ascens directe no els va acabar passant factura. Comesaña i Trashorras havien situat el 0-2 al marcador, Alcalá va reduir distàncies abans del descans, però a la segona part Javi Guerra va sentenciar.

L'1-4 contra el Saragossa

A la categoria de plata l'última derrota per tres gols de diferència a Montilivi havia sigut l'1-4 contra el Saragossa en el play-off d'ascens de la temporada 2014/15. En l'anada de les semifinals els de Machín havien guanyat 0-3 a La Romareda i, de manera incomprensible, van caure a casa 1-4 i van quedar eliminats. Willian Jose (2), Cabrera i Fernández van fer els gols visitants, i Aday, l'únic dels locals. Aquell mateix curs el Girona havia rebut un 1-3 davant del Betis a l'estadi. Castro (2) i Lejeune en pròpia, i Felipe, van marcar.