Com el Girona, l'Osca va baixar la temporada passada de Primera i enguany sortia com un dels grans candidats a l'ascens. Els números i la irregularitat, sobretot lluny de l'Alcoraz, fan que de moment encara sigui lluny -no tant com el Girona- dels llocs d'ascens directe i, al mateix temps, pressionen la plantilla i l'entrenador, Míchel Sánchez. El tècnic madrileny reconeixia ahir que avui a Girona es planteja fer algun canvi per mirar de millorar els registres a domicili (12 punts). «Necessitem capgirar la situació a fora perquè no estem fent el que volem ni el que fem a casa. N'hem parlat amb els jugaors i hem d'arranjar-ho».

Míchel demana als seus homes més «agressivitat i verticalitat a l'hora de buscar la porteria rival». «Hem de ser més contundents i anar a buscar els partits de la mateixa manera que ho fem a l'Alcoraz. A fora, l'equip no està sumant els punts que volem perquè arribem menys a la porteria rival», deia. En aquest sentit i arran de les baixes a l'eix central de Datkovic i Josué Sá per lesió, Michel pot fer algunes modificacions al sistema. «La intenció és continuar millorant i canviant alguns detalls, però la idea de joc és la mateixa».

Pel que fa al Girona, l'extècnic del Rayo el veu com «un enemic molt important que està fet per figuarar entre els millors i per competir per l'ascens». Per a Míchel, «Serà un partit molt exigent i bonic en què ens hi juguem més que tres punts». En aquest sentit, el madrileny avisava que l'Osca no sortirà a tancar-se. «Nosaltres estem en disposció de jugar de tu a tu al Girona».