La Fundació GironaEst ha celebrat avui que un dels jugadors de l'Escola Esportiva GironaEst hagi fitxat pel benjamí del Girona FC. Es tracta de Kayetan Samba Boiro Jedras, que s'ha format en el projecte que fa dos anys que s'està treballant en els barris del sector de Girona Est amb la voluntat de contribuir, a través de l'esport, al desenvolupament personal, social i relacional dels infants i joves.

Segons la fundació, el fitxatge "exemplifica l'excel·lent treball en xarxa que s'està desenvolupant en el sector".

Des de la Fundació GironaEst s'han creat quatre equips de futbol, de les categories Escoleta, Prebenjamí, Benjamí i Aleví. "El futbol és actualment un dels projectes amb millors resultats dels que es duen a terme per a infants i joves i ha aconseguit ja donar sortida a les inquietuds extraescolars de 70 nens i nenes del barri, involucrant també a les seves famílies", destaquen en una nota de premsa.

El projecte ha rebut un suport destacat de l'Ajuntament de Girona i del Girona Futbol Club, alhora que ha treballat de la mà de l'Associació AASS, que fa 25 anys que opera al barri impulsant projectes educatius i socials.