El jove lateral del Girona Valery Fernández és una de les grans novetats en la llista de convocats de la selecció espanyola sub-21 que ha facilitat avui el preparador, Luís de la Fuente. Riqui Puig, migcampista del Barça, és un altre dels noms propis de la llista de 23 futbolistes convocats per al partit contra contra Macedònia del Nord del 3 de setembre. Hi ha fins a18 canvis respecte a l'última, del passat 8 de novembre.

Moltes cares noves, moltes de poc conegudes, ja que gran part de la columna vertebral del tècnic per a la nova generació han fet el salt a l'absoluta en la convocatòria que ha facilitat també avui Luis Enrique, com Ferran Torres, Eric Garcia, Òscar Rodríguez, Ansu Fati i Dani Olmo.

La Sub-21 s'enfrontarà a Macedònia del Nord a Skopje el 3 de setembre amb l'objectiu d'aconseguir una altra victòria que consolidi encara més el seu lideratge en el Grup 6 amb 13 punts en cinc partits (quatre victòries i un empat). Israel és segona amb vuit en quatre partits.

La llista de 23 convocats la componen:

- Porters: Dani Martín (Betis), Iñaki Peña (FC Barcelona), Josep Martínez (Leipzig)

- Defenses: Pipa (Espanyol), Óscar Gil (Elx), Cucurella (Getafe), Pedrosa (Espanyol), Valery Fernández (Girona), Clemente (Saragossa), Manu Hernando (Reial Madrid) i Hugo Guillamón (València).

- Migcampistes: Jon Moncayola (Osasuna), Zubimendi (Reial Societat), Carles Aleñá (FC Barcelona), Gonzalo Villar (AS Roma), Riqui Puig (FC Barcelona), Fran Beltrán (Celta de Vigo)

- Davanters: Andrés Martín (Rayo Vallecano), Pedri (FC Barcelona), Alejandro Pozo (Sevilla), Dani Gómez (X), Hugo Dur (Getafe) i Javi Puado (Espanyol).