Poc més de tres mesos després de dirigir, al camp del Màlaga (2-0), l'últim partit com a entrenador el Girona, Pep Lluís Martí s'enfrontarà demà al seu exequip, ara com a tècnic del Leganés. «És especial, hi tinc molts coneguts de la meva etapa l'any passat. Va ser un comiat trist perquè no va ser esperat, confiàvem mantenir-nos allà i aconseguir l'ascens. No va poder ser. Guardo un grandíssim record de tota la gent amb la qual vaig compartir vestidor».

El tècnic de Palma es mostrava resignat per no haver pogut acabar la feina a Montilivi. «Vam fer una gran feina, així ho van reconèixer club i jugadors. No vam aconseguir aguantar la situació d'aconseguir l'ascens. Hi ha coses en el futbol que de vegades són inexplicables, un les ha de respectar encara que no les comparteixi, no queda més remei. Vaig aprendre moltíssimes coses», afegia. En aquesta línia, Martí no va voler dir què queda de seu al Girona actual: «Caldria preguntar a la gent d'allà i als jugadors. Gràcies a Déu he rebut infinitat de missatges de tots només signar pel Leganés per donar-me l'enhorabona. Em fa sentir orgullós d'haver calat en dels jugadors».

L'ara entrenador del Leganés sí que va evidenciar el disgust pel canvi de data del partit, tot i que no va voler pronunciar-se en profunditat per evitar una possible sanció. «Cal adaptar-s'hi. L'opinió m'estimo més guardar-me-la, perquè en vista d'avui si fes algun comentari respecte a això... m'agrada estar assegut a la banqueta i és probable que no hi estigués», va afegir.