El Girona s'enfronta aquest vespre al Lugo (19.00). A l'expedició no hi seran Muric, lesionat per tres setmanes, i tampoc Stuani ni Aday. L'uruguaià és a la recta final de la seva recuperació però encara no està a punt del tot, mentre que el vallesà va patir un problema muscular contra l'Oviedo i està pendent de proves. Tampoc viatja Yan Couto, concentrat amb el Brasil sub20 durant les pròximes tres setmanes. Per tot plegat i veient que venen revolts, Francisco Rodríguez va admetre ahir al migdia que sacsejarà l'equip i farà rotacions tant avui com el proper dissabte a Castelló.

Rotacions

«El partit més important és el del Lugo i ho tenim present. També sabem que hem incorporat molts jugadors que feia temps que no competien. Venen partits de molta intensitat. Haurem de mirar d'equilibrar perquè hi ha jugadors que fins ara ho estan jugant tot i no estaven acostumats a fer-ho. Hi haurà canvis, però jo visualitzo un equip igual de competitiu que el que ho ha estat els dos últims partit. Cal ser intel·ligents i saber els jugadors que corren el risc de lesionar-se».

Stuani

«Stuani ja està fent feina de camp i avui (ahir per al lector) ha fet una part de la sessió amb el grup. Les sensacions són bones i aviat podrà estar amb nosaltres. No sé si ja per dissabte o dimarts. Està gairebé recuperat del problema que va patir contra el Fuenlabrada. Aday va notar una punxada contra l'Oviedo. Li estan fent proves per saber l'abast de la lesió. Entenem que no serà pas gaire res. Va jugar 45 minuts al màxim nivell tot i el problema».

El lugo de Nafti

«Amb Juanfran jugaven i competien bé però els resultats no arribaven i l'entrenador ho ha pagat. Depenent de si juga Cristian Herrera o interiors, ho fan d'una manera o altra. Ens hi haurem d'adaptar. A dalt tenen Manu Barreiro de referència i d'altres jugadors desequilibrants com el Puma Rodríguez i Valentín, amb molt bon u contra u».

Juan Carlos titular

«Ja estava amb mi i sempre ha estat a un nivell sensacional. Té la meva confiança i li toca jugar. Mantenir la porteria a zero és bàsic per aconseguir resultats. No només és cosa seva, sinó de tot l'equip».

Tres triomfs seguits

«Seria molt important aconseguir tres victòries seguides, sí, sobretot després d'un començament amarg de campionat i tenint encara dos partits pendents que hem de jugar més endavant. Primer caldrà jugar bé i respectar el rival. El camí és el dels dos últims partits».

La plantilla

«El final de la passada temporada va ser molt diferent al tram actual. Llavors ens hi jugàvem molt i havien de jugar els millors, que eren els que al final hi havia a la gespa. Ara és una altra història perquè tothom està començant de zero. El nivell de l'actual plantilla és igualat i disposo de perfils diferents, la qual cosa em permet canviar de sistema en un mateix partit com vaig fer l'altre dia. Per a un entrenador disposar d'alternatives és fantàstic. Miro la cara dels meus futbolistes i tots tenen fam de jugar i competir. Això em dona molta confiança. Estic encantat amb tots ells, també els