L'entrenador del Girona, Francisco Rodríguez va compàrèixer després del partit a La Romareda visiblement dolgut i molest per l'empat final. El tècnic va reconèixer que l'equip havia perdut dos punts i que havia pecat «d'innocent» per no saber «dominar els últims minuts». A més a més, el tècnic també es va queixar d'una falta a Bárcenas en l'acció que va provocar el 2-2 final. «L'àrbitre m'ha dit que quan vegi la repetició a la televisió veuré que no és falta», va dir el tècnic, que va assegurar estar «content» amb l'aportació dels joves, sense voler anar gaire més enllà.

El 2-2

«En la jugada del 2-2 hem vist una falta molt clara. Des de la banqueta nosaltres i al camp, els nostres jugadors demanaven la falta, però no l'ha xiulada, la pilota ha arribat a l'àrea i ha acabat en el segon gol i l'empat. No hem sabut dominar els últims minuts i per això hem perdut dos punts. Marxem amb un empat que té gust de ben poc i ens fa tornar fotuts».

L'àrbitre

«El VAR ha revisat els dos gols. L'àrbitre m'ha dit al final del partit que quan vegi les repeticions a la televisió veuré que no és falta a Bárcenas la jugada del 2-2. Al camp m'ha semblat que sí però el VAR diu que no. Ens n'anem amb dos gols en quatre minuts que ens han deixat sense una victòria que havíem buscat molt».

Oportunitat

«Veníem a un camp difícil, contra un gran equip, grans jugadors... Els hem dominat en totes les facetes del joc. Teníem la victòria a la butxaca. Aquests últims cinc minuts fan que estiguem emprenyats. Esperem que no torni a passar. N'hem d'aprendre. Me'n responsabilitzo».

El partit

«Amb 0-2 el Saragossa no ha tingut tantes ocasions. Ens sentíem còmodes i sortíem amb perill a la contra per sentenciar. Al final hem pecat d'innocents per no saber dominar els últims minuts. No vull culpar ningú perquè hi havia molta gent jove al camp. Toca aprendre i que no es repeteixi. Ens n’anem amb la sensació de perdre dos punts per no haver sabut dominar els últims minuts del partit. Hi ha hagut decisions arbitrals que ens han tret de la posició on havíem de ser i això ens ha costat dos punts que pràcticament teníem nosaltres al sarró».

Els joves

«El comportament i l'actitud que han tingut han estat fantàstics. Arribàvem molt debilitats al partit. Ho sabíem i n’érem conscients. Han col·laborat i els ho agraïm. Estic fotut i cabrejat, com tot l'equip, i no seria parcial. Estic content amb els nois però me'n vaig molt fotut per haver vist com s’escapaven aquests dos punts que teníem».