Montilivi

El nostre objectiu passa per guanyar aquí. L'any passat era al revés. No és cap excusa però sí que és cert que la tendència aquesta temporada és que hi ha més victòries i punts fora de casa que no pas al propi estadi. El dia del Fuenlabrada teníem jugadors que ja no són amb nosaltres i després contra el Mallorca i avui sí que ens ha costat dur la iniciativa en algun moment. Tot i això, per fases sí que hem jugat bé i hem tingut ocasions de gol.

El partit

Ens han sorprès amb una línia de quatre al darrere quan n'esperàvem una de tres. Ens ha costat. A la primera part hem tingut una ocasió molt clara de Bárcenas i una altra de Sylla. Hem tingut ocasions per no anar perdent a la mitja part. Després, a la segona part, una altra de Monchu i de Bárcenas. N'hem generat prou com per no perdre. Els últims 20 minuts sí que el Màlaga ha jugat bé amb el marcador a favor, amb interrupcions, faltes, i ho han interpretat bé. Ens n'anem fotuts i cabrejats, perquè era un partit on teníem l'obligació de guanyar. Tocar fer molta autocrítica i veure on podem millorar.

Alegria i decepció

Intento mantenir l'equilibri. PEr molt que guanyéssim a Cornellà, sabíem que no estaríem entre els sis primers aquesta jornada. Veníem de fer un gran esforç contra l'Espanyol i encara tenim 6 o 7 baixes. De vegades no em creieu però anem justos. Ens ha costat a nivell ofensiu, on encara no tenim tota la gent a to. Només podem estar emprenyats i demà aixecar-se per començar a preparar el partit de l'Alcorcón. Toca continuar i mirar d'anar sumant punts.

El gol

Estàvem defensant bé aquestes accions de pilota aturada. No he vist el gol repetit encara. Ha estat un duel del qual el rival n'ha sortit guanyador. Haurem de corregir-ho.

El calendari

És el que hi ha. Ningú ens canviarà el partit de Tenerife a la nit de finals de mes ni el de divendres. Avui hem donat descans a gent perquè divendres hi torna a haver partit. Cal equilibrar les forces perquè són molts partits. A més a més, aquest gruix de partits coincideix amb el nostre moment en què tenim la plantilla pel que fa a baixes.