Un partit que sembla una final. El Girona-Almeria de demà a Montilivi (21 h) serà un dels partits més atractius d'aquesta jornada. En joc, hi ha les opcions de seguir pensant en el play-off per als de Francisco i les d'atrapar l'ascens directe per als de José Gomes -després de l'empat d'ahir entre Espanyol i Oviedo (1-1). Des que dirigeix el Girona, el tècnic andalús li ha guanyat la partida a l'equip de la seva terra amb dues victòries al play-off d'ascens frustratplay-off i un empat heroïc amb vuit jugadors als Juegos Mediterráneos aquesta temporada. Francisco recupera a Valery, un cop complerta la quarantena, i disposa de tota la plantilla excepte el porter Adrián Ortolá que està lesionat.

L'equip

"Afortunadament hi són tots, menys l'Adrián Ortolá que és baixa. Valery ha entrenat amb normalitat. Com més millor, ja ho dic sempre, perquè hi ha més competitivitat".

Els precedents amb l'Almeria

Vam treute un empat, però aquest partit és totalment diferent. Tenen una plantilla fantàstica, fan bé les coses i per això són on són. Podem treure millors objectius si millorem defensivament. Serà un partit complicat i molt diferent de fins ara.

L'Almeria

L'Almeria és molt versàtil, no només en el joc sinó també en les alineacions. Les derrotes que ha tingut no les ha merescut i sempre s'ha quedat a molt poc de puntuar. Li veig molt poques debilitats i moltes virtuts. Potser pateix més en l'àmbit defensiu. Té la pressió des de l'inici de temporada perquè sap que ha d'aconseguir l'ascens directe. Està acostumat això, és un equip molt ben treballat i no crec que l'empat de l'Espanyol influeixi. Té un joc combinatiu i és versàtil en el joc ofensiu, hem preparat el partit per tenir-ho controlat.

Jugadors amb 4 grogues

Ha coincidit que tenim un bon grapat de jugadors amb 4 targetes, però no podem guardar res. Hem d'anar amb el millor que puguem i a partir d'aquí adaptar-nos la setmana vinent.

Un any sense públic a Montilivi

Ens estem acostumant. Ja només pel fet de com anem a l'estadi. El futbol sense l'afició perd i per moltíssim. És el que ens ha tocat viure i ho hem d'afrontar.

El Las Palmas-Rayo

Avui veuré tots els partits que pugui i per suposat el Rayo. Són dos rivals que hem de trobar-nos. El que depèn de nosaltres és treure tots els punts que puguem.