El Girona ha jugat aquesta tarda, a partir d'un quart de set, contra el Lugo a Montilivi obligat a guanyar per mantenir ben viu el somni d'atrapar la sisena plaça i classificar-se així per a la promoció d'ascens. Tot i la relliscada d'ara fa una jornada, quan es va perdre per la mínima a casa amb l'Almeria (0-1), Francisco Rodríguez va acabar força satisfet amb el rendiment dels seus futbolistes i és per això que l'entrenador ha mantingut el mateix onze i, de retruc, ha apostat per un sistema idèntic.

Ha jugat per tant el conjunt blanc-i-vermell amb una defensa de tres homes tot i que un dels pocs centrals de la plantilla, Bernardo Espinosa, està sancionat. El 3-5-2 és l'esquema escollit i no hi ha hagut cap variació respecte l'equip del passat cap de setmana.

L'onze del Girona estava format per Juan Carlos, Yan Couto, Santi Bueno, Juanpe, Gumbau, Aday, Ramon Terrats, Cristóforo, Samu Sáiz, Bárcenas i Stuani.

A la banqueta, al costat del porter suplent Adrián Ortolá, han esperat la seva oportunitat Franquesa, Nahuel Bustos, Monchu, Calavera, Sylla, Pablo Moreno, Valery, Luna i Ibrahima Kébé.

De la seva banda, el Lugo ha jugat amb Cantero, Xavi Torres, Diego Alende, Juanpe, Carrillo, Canella, El Hacen, "Puma" Rodríguez, Campabadal, Venancio i Appiah