La convocatòria

"He de felicitar a tothom. Era el primer cop que veníem els 23 disponibles més el filial. Hem repetit onze, però és treball de tothom des de la humilitat. Sabíem que era un equip que es jugava molt a la classificació. Estem molt contents que viatgi tot l'equip i sabem que a partir de demà centrarem tots els nostres esforços en l'Sporting".

La victòria

"Veníem a un camp complicat, contra un equip que a casa ha sigut fort i ha fet mal a tots els rivals. La victòria 1-4 és pel treball ben fet. Ningú ha regalat res, és un bon treball a l'estratègia. Encaixar un gol als últims minuts potser fastigueja i és cosa que ha baixat la concentració, però ens enduem els tres punts que és el més important".

El rival

"Veníem amb molts dies de treball i sabíem perfectament el que el Logronyès podia generar-nos. Stuani i Yoel han fet un treball defensiu fantàstic. A pilota aturada els dos gols han sortit fantàstics. Som realistes i sabem tot el que costa".

L'equip

"Ningú ha sigut superior a ningú. Hauríeu d'haver vist l'equip al dinar i abans de disputar el partit. Donant suport als que juguen. Som un bon equip i més unit que mai però no podem aixecar gaire la veu. La setmana vinent ens toca una altra lluita".

Rayo, Leganés i Sporting

"Hem fet el nostre treball, competint bé i traient la victòria. A partir d'aquí no podem controlar el que facin els rivals demà".

La pissarra

"Les dinàmiques hi són per seguir treballant-les amb dedicació. Portem moltes jornades generant perill i marcant d'estratègia, en aquesta categoria és molt important. Les coses no surten perquè anem guanyant. Hi ha compromís de fer les coses bé i aquest és el camí. Ningú ens regalarà res".