L´empresa d´Aigües de Girona, Salt i Sarrià va alertar ahir del mal ús que s´està fent del seu nom per vendre un producte. La societat ha detectat que una societat anomenada «Aigües de Girona s.l.» està realitzant una acció comercial destinada a la venda d´equips destinats al tractament domiciliari de l´aigua. La societat que distribueix l´aigua de la xarxa municipal va emetre un comunicat que afirma que «Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, s.a. no té res a veure en absolut amb cap campanya destinada a la venda de cap mena d´equip, màquina o instrument de cap classe».

Segons l´empresa s´està «jugant a la confusió entre el nom de les dues societats i donant a entendre que qui la realitza es Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, s.a. que és la societat explotadora del Servei Municipal d´Abastament d´Aigua Potable de Girona, Salt i Sarrià».

Un possible frau

Per altra part , l´empresa d´abastament d´aigües ha advertit que «ens consta que Aigües de Girona, SL proposa realitzar al domicili dels potencials clients, als quals tracta de convèncer, la pràctica de proves analítiques de l'aigua amb mètodes en cap cas fiables ni homologats i que poden confondre de forma tendenciosa els seus destinataris».

Davant aquesta situació, l´empresa concessionària municipal Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, s.a. vol «deixar clara constància de la nul·la relació existent entre ambdues societats, tot reservant-se el dret a iniciar les accions legals que resultin de l´estudi que està realitzant el gabinet jurídic de la societat».