La implantació del bitllet únic s'anirà fent progressivament i serà més endavant, al juliol i al setembre, quan entraran en funcionament noves modalitats d'abonament. La integració s'implanta a 46 municipis repartits entre el Gironès, el Pla de l'Estany i la Selva on se sumen més de 248.000 habitants.

L'Autoritat Territorial de Mobilitat de l'àrea de Girona posa en funcionament diversos abonaments adaptats a diferents necessitats de mobilitat. Gradualment s'aniran implantant la T-10/30 -deu viatges al mes-, la T-10 -un abonament de deu viatges-, la T-50/30 -per a trenta viatges mensuals-, i la T-Mes -viatges il·limitats durant un mes. L'àrea de Girona s'ha dividit en set zones i els usuaris podran triar per a quantes volen la validesa. Així, els abonaments també inclouen transbord entre les diferents línies d'autobús.

Aquest dijous representats del PTOP, de l'Ajuntament de Girona, Consell Comarcals i de l'ATM han estrenat el nou bitllet. El 2006 un total de 3,9 milions de viatgers van utilitzar l'autobús mentre que el 2007 en van ser 4,7. Per això, preveuen que amb la posada en funcionament del nou sistema d'integració tarifària el 2008 tanqui amb més de 5 milions d'usuaris.