04 de novembre de 2008
04.11.2008

Adif inicia a Girona la construcció d'un viaducte de la línia del TAV

04.11.2008 | 18:31

Adif ha iniciat la construcció del viaducte sobre el Rec Can Gibert de la línia del TAV Madrid-Barcelona-Frontera francesa, entre els termes municipals de Fornells de la Selva i Aiguaviva (Gironès), segons ha informat avui l'empresa pública dependent del Ministeri de Foment.

Els treballs s'han iniciat amb la cimentació profunda de les piles d'aquest viaducte, que té una longitud de 340 metres i és el més llarg dels quatre que es construiran en el tram Riudellots-C/Joan Torró, de la línia del TAV.

D'altra banda, en el mateix tram de la línia de tren d'alta velocitat, Adif continua amb els treballs d'execució dels viaductes sobre l'autopista AP-7 i el que salva la carretera N-156 i les longituds del qual són de 106 metres i 100 metres, respectivament.

També s'estan realitzant els treballs de construcció dels últims 785 metres del tram, que transcorren soterrats mitjançant un túnel entre pantalles.

El tram Riudellots-C/Joan Torró té una longitud de 8,02 quilòmetres i discorre pels termes municipals de Vilobí d'Onyar, Riudellots de la Selva, Aiguaviva, Fornells de la Selva i Girona i les obres de construcció de plataforma en aquest tram van ser adjudicades per un import de 74.513.280,43 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema