La policia va enxampar ahir un noi de 19 anys quan circulava per Sarrià de Ter amb un Porsche sense disposar de carnet de conduir. Segons fonts municipals el noi, M. M. E., havia arribat fins al punt on es trobava un agent per regular el trànsit per la protesta del treballadors de l'empresa Torras. En lloc d'atendre l'ordre d'aturada de l'agent, el jove va decidir pujar per la vorera i marxar. En la cruïlla següent es trobava una altra patrulla de la policia que va poder aturar la carrera del conductor. Se l'imputa un delicte contra la seguretat del trànsit.

Segons va informar la policia de Sarrià de Ter, els fets van ocorrer al voltant de tres quarts de deu del matí. Un agent estava regulant el trànsit al carrer Josep Flores, que estava tallat pels treballadors de Torras -a causa de l'expedient regulador-. El policia va donar l'alto d'aturar-se al conductor d'un vehicle Porsche 944 que s'apropava fins a la seva alçada.

Davant l'ordre de l'agent municipal, el noi va decidir no fer-li cas, va pujar per la vorera i va marxar. Tot seguit es va donar ordre als agents de la policia local de Girona que es trobaven regulant el trànsit a l'altra cruïlla, i va ser localitzat el conductor i vehicle.

La policia ha traslladat les diligències al jutjat de guàrdia perquè el jove sigui imputat per un delicte contra la seguretat del trànsit.

No és la primera vegada en aquest any que a Sarrià de Ter es produeix un fet semblant. El passat mes de febrer, els Mossos d'Esquadra van detenir a la carretera N-IIa a Sarrià de Ter, Ye X., de 26 anys, de nacionalitat xinesa i veí de Salt, per conduir sense carnet, circular per sobre del límit de velocitat i per triplicar la taxa d'alcoholèmia, va informar la policia autonòmica.