El portaveu del grup municpal del PSC a Sarrià de Ter, Roger Casero, ha enviat una carta als veïns del municipi on critica el conveni que ha signat el consistori amb el Consell Comarcal per tal que s'ubiqui al municipi el Centre de Visitants del Gironès.

En la missiva, el regidor socialista indica que el conveni s'ha signat "sense informar-ne prèviament ni al nostre grup municipal ni a les entitats i veïns i veïnes del poble". Casero assenyala que es va assebentar de l'acord "a través del Consell Comarcal per la meva condició de conseller comarcal". El pacte entre les institucions permet la cessió gratuïta de l'Ajuntament de Sarrià de 1.081 metres quadrats de l'equipament municipal del sector Cobega, just al costat de la nova biblioteca Emília Xargay, actualment en construcció, a l'autovia de França.

Des del PSC de Sarrià es troba "excessiva" la cessió per al projecte citat i s'entén que és un projecte que "n'hipoteca d'altres que cobrien les necessitats del nostre poble i que, si bé no eren immediats, sí estaven previstos a mig termini".

Els socialistes indiquen que la decisió "s'hauria d'haver informat prèviament, per la importància i cost econòmic de la cessió, doncs, al cap i a la fi, amb aquest conveni Sarrià renuncia a 1.081 metres quadrats per a serveis pel poble per a ubicar-hi un equipament comarcal.