El grup municipal del PSC de Sarrià de Ter ha organitzat, per avui a dos quarts de nou del vespre a El Coro de Sarrià de Ter, una reunió informativa oberta a veïns i veïnes i a les entitats sobre l'emplaçament al municipi del futur Centre de Visitants del Gironès. La reunió té tres objectius: explicar el conveni entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Gironès per la cessió de 1.081 metres quadrats al pel Centre de Visitants, exposar els motius del posicionament contrari a la cessió del grup municipal socialista i presentar un model d'instància per si entitats i veïns i veïnes volen demanar al govern informació sobre el projecte abans de l'aprovació del conveni de cessió d'ús de l'equipament, que s'ha de formalitzar abans del 15 de març de 2010.

El PSC de Sarrià de Ter va manifestar-se, a finals de l'any passat, contrari al conveni de cessió gratuïta de 1.081 m2, signat a finals de novembre i aprovat per l'ens comarcal a mitjan desembre de 2009. Precisament Roger Casero, que també és conseller comarcal, va emetre un vot particular contrari a l'aprovació del conveni de cessió al ple del Consell Comarcal de mitjan desembre.

Per Casero, "davant la desinformació del govern, que ni tan sols ens va informar com a grup de la signatura del conveni hem decidit informar-ne nosaltres".