Entre les moltes i diferents activitats que va desenvolupar al llarg de la seva vida, el senyor Caula, l'Emili, va ser un dels fundadors de GICOR, Associació Gironina de Prevenció i Ajuda a les Malalties del Cor. Fou el primer vicepresident durant 17 anys i un dels principals promotors des dels seus inicis. Amb la seva dedicació va contribuir que Gicor sigui el que és ara. Va ajudar a promoure moltes de les activitats que actualment desenvolupa l'associació. Entre aquestes, va iniciar les visites que setmanalment es fan als malalts de cor a l'hospital Josep Trueta.

GICOR era per a ell com una part més de la seva família. Les seves ganes d'ajudar eren tantes que mentre va poder va assistir i col·laborar a tots els actes que s'organitzaven. No faltava mai a cap reunió de junta, fins i tot a la darrera del passat 2 de juliol.

Amb motiu de deixar el seu càrrec de vicepresident, GICOR li va retre un sentit i merescut homenatge que va fer evident l'estima i agraïment de tots els socis a la seva intensa dedicació de tants anys. Tots trobarem a faltar els seus assenyats consells.

La Junta de Govern expressem el nostre més sincer condol a tota la seva família i en especial a la seva esposa Teresa. Ella, que sempre ha estat la seva companyia i el seu suport, seguirà tenint-nos al seu costat amb la nostra més gran estimació.

En nom de GICOR (Associació Gironina de Prevenció i Ajuda a les Malalties del Cor)