La biblioteca acull fins al 30 d'octubre una espectacular exposició de punts de llibre, que segons els organitzadors és "la més gran i completa anteriors als anys 50 que s'hagi fet enlloc". La mostra és part de la col·lecció dels saltencs Montserrat Casaponsa i Domènec Martínez, anomenada Mondopunt, en la qual destaca el fons antic format per uns 2.000 punts dels 190.000 que constitueixen una de les millors col·leccions del món. Per enriquir la mostra s'ha demanat la col·laboració del Gabinet de Col·leccionisme Arnaldo Biete, que ha aportat una trentena de peces.

Titulada "Un passeig per la història del punt de llibre", l'exposició està concebuda com una eina didàctica que permet fer un repàs de diferents estils artístics i de la història del llibre. Per aquest motiu, s'han programat visites guiades cada dimarts i dijous.

La mostra es compon de 5 vitrines i 22 plafons en els quals s'exposaran al voltant de 480 punts de llibre. La peça més antiga exposada és un punt de llibre fet de pergamí del segle XV i altres de paper dels segles XVI i XVII. Hi ha punts metàl·lics; de seda (el punt oficial de l'enllaç del príncep Carles i Lady Di); punts antics espanyols de paper; punts religiosos. També hi ha grans sèries alemanyes de les "SS nazis". Punts medievals, gòtics i del Renaixement o punts americans d'art victorià.