Les obres de rehabilitació de totes les façanes de les cases del riu Omyar de Girona propereres a la Casa Masó ja estan acabades. Primer es van fer setze edificis corresponents als números 11, 13, 15, 17, 19, 21, 23, 25 i 27 del carrer Ballesteries i ara s'ha enllestit l'actuació als números 31, 33, 35, 37, 39, 41 i 43 del mateix carrer. Aquests dies s'està traient la lona que cobria el sector on s'està intervenint, on es podia llegir: "Reviu de nou el Barri Vell". L'objectiu dels treballs és recuperar la imatge aconseguida fa uns 26 anys. Amb aquesta actuació, la ciutat va començar a mostrar als visitants una imatge acolorida just a sobre el riu Onyar.

El següent pas, segons va explicar l'alcaldessa, Anna Pagans, serà començarà a cobrir la façana de la Casa Masó. A l'edifici modernista s'hi ha d'actuar tant a dins com a l'exterior. Aquests treballs estan finançats en part pel Ministeri de l'Habitatge.

Aquestes 23 primeres façanes formen part d'un projecte que ha de permetre la rehabilitació de 84 immobles del sector est de les cases de colors de l'Onyar, entre el pont d'en Gómez i el pont de Pedra. La rehabilitació la finança l'Ajuntament de Girona i la Generalitat i també, en part, els propietaris. Alguns veïns de la Rambla i l'Argenteria no estan conformes amb el projecte.