Una festa infantil al barri va ser l'escenari escollit per l'Agrupament Escolta i Guia Santa Maria de Vista Alegre per inaugurar els actes de celebració del seu 25è aniversari aquest cap de setmana. L'acte, organitzat conjuntament amb l'Associació de Veïns Vista Alegre-Carme i el grup d'animació infantil 7' d' làtex, va aplegar més d'un centenar d'infants que van gaudir tota la tarda de les activitats programades.

El primer torn va ser per l'obra de teatre Els tres porquets, que va fer riure i ballar petits i grans. A continuació va tenir lloc una gimcana, organitzada pels mateixos membres del cau. Finalment, després d'uns parlaments protagonitzats per representants de l'entitat de lleure, va celebrar-se una xocolatada popular.

En els parlaments, que van significar l'inici formal d'aquests actes commemoratius, hi va intervenir l'Enric Amer, un dels actuals caps d'agrupament del cau, així com antics monitors de l'agrupament. L'acte també va servir com a reconeixement a la tasca del mossèn Joaquim Xutglà, que ha estat un puntal de l'entitat des de la seva fundació. Com a mostra d'agraïment se li va fer entrega d'una figura commemorativa.

Actualment en formen part prop d'un centenar de persones entre infants, monitors i caps d'agrupament. És previst que durant el curs es vagin organitzant diferents actes per commemorar-ne l'aniversari.