La 19a edició de Firarebaixa obre les portes avui a les deu del matí a Fira de Girona. El saló comptarà en aquesta edició amb 120 expositors que portaran al Palau de Fires una àmplia oferta de productes al millor preu. Firarebaixa obrirà fins diumenge i s'hi esperen més de 35.000 visitants.

La directora de Fira de Girona, Anna Albar, ha destacat que, en aquesta edició, Firarebaixa "arriba amb una oferta molt gran de productes al millor preu perquè hi ha molt d'estoc i els visitants hi podran trobar un any més bones oportunitats". Moda per a home, dona i nen, complements, parament de la llar, sabateria o esports són alguns dels sectors que tornaran a estar representats al saló, que comptarà també, entre altres, amb un concessionari de vehicles. Els 120 expositors, més que l'any passat, ocuparan tot l'espai del Palau de Fires, uns 8.000 metres quadrats.

Per sectors, un 43,80% dels expositors seran de moda per a home i dona, un 16,19% de moda infantil i un 20,95% de complements (perfumeria i cosmètica, òptica, joieria, marroquineria o roba de la llar).

Pel que fa als visitants, Fira de Girona espera que aquesta edició de Firarebaixa rebi més de 35.000 visitants. El perfil majoritari de les persones que acudeixen al saló és el d'una dona d'entre 30 i 50 anys que compra per a tota la família. Segons una enquesta elaborada entre els visitants de l'any passat, prop d'un 80% dels visitants van a Firarebaixa per comprar-hi i el dimecres, el primer dia d'obertura, és el que registra una major despesa.

Firarebaixa obrirà fins diumenge de les 10 del matí a les 9 del vespre i l'entrada és lliure.