Tot i que l'acampada a la plaça Catalunya de Girona es va desmantellar aquest diumenge, els "indignats" continuen la seva activitat. Dimecres al vespre, l'assemblea popular va aprovar un "consens de mínims" on s'estableixen diferents punts que consideren necessaris per canviar la societat. El document havia estat elaborat prèviament per la comissió de continguts durant aquest primer mes de treball. El text està dividit en vuit apartats: eliminació dels privilegis de la classe política; contra l'atur i per una feina digna; dret a la vivenda; serveis públics de qualitat; control de les entitats bancàries; fiscalitat; llibertats ciutadanes i democràcia; i ecologia i medi ambient.

En l'apartat referit als polítics, s'esmenta la necessitat d'acabar amb els privilegis dels càrrecs igualant-los als drets i deures de qualsevol ciutadà (per exemple, el pagament d'impostos, les cotitzacions i sous o la immunitat jurírica). També es demana penalitzar l'incompliment dels programes electorals.

Pel que fa a temes laborals, entre altres, aposten per derogar la reforma laboral, la reforma de les pensions, l'augment del salari mínim interprofessional, o que els primers en cobrar siguin els treballados quan una empresa tingui deutes.

En referència a l'habitatge, creuen que cal aturar el desallotjament de vivendes, prohibir l'especulació immobiliària i penalització del mobbing immobiliari, aturar els desnonaments de les primeres residències per raons econòmiques i reducció, per via d'expropiació, del nombre de vivendes en desús per augmentar el parc públic de vivenda en règim de lloguer social. Pel que fa als serveis de qualitat, aposten per una educació pública laica i de qualitat, diuen que s'ha de promoure el transport públic i que cal retirar les retallades que afecten els serveis públics, entre altres.

A les entitats bancàries consideren que no se'ls ha de permetre cap tipus de rescat ni injecció de capital i que han de retonar a les arques públiques tot el capital públic rebut. Respecte a temes de fiscalitat, indiquen que cal prohibir les inversions als paradisos fiscals, augmentar la pressió fiscal a les rendes més altes i penalitzar real i efectivament el frau fiscal.

En temes de llibertats ciutadanes i democràcia advoquen pels referèndums obligatoris i vinculants en qüestions de gran envergadura i garantint la seva proposició per iniciativa popular, admeten el dret a l'autodeterminació dels pobles, reclamen l'ús de software gratuït, la llibertat d'expressió i l'accés a tots els mitjans i són partidaris d'abolir la monarquia.

Finalment, en l'àmbit ecologista creuen que cal prioritzar l'agricultura ecològica, de proximitat i el comerç just, rebutgen el creixement indefinit i volen que s'acceleri la substitució de les energies de font no renovable per d'altres de font renovable, i que es desmantellin les centrals nuclears.