La Policia Municipal de Girona va detenir la matinada de dissabte passat Fahd T. de 22 anys i amb domicili a Girona, com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb força a l'interior de vehicles. Els agents, que anaven no uniformats, van detenir el lladre mentre doblegava el marc de la porta d'un vehicle estacionat al carrer Bisbe Sivilla. Quan un dels agents va baixar del cotxe, el lladre va aprofitar per marxar del lloc dels fets caminant com si es trobés en estat etílic per intentar despistar els policies. Els agents el van seguir fins que el van aturar i el van identificar. Una altra patrulla policial va localitzar dos vehicles més amb el marc de la porta doblegat.

Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de tres de la matinada, mentre dos agents no uniformats del torn de nit de la Policia Municipal de Girona feien tasques de vigilància preventiva per la zona del Parc Central.

Els agents van veure un home que doblegava el marc de la porta d'un vehicle estacionat al carrer Bisbe Sivilla. Immediatament, un dels agents va baixar del vehicle, i el presumpte autor va aprofitar per marxar del llocs dels fets caminant de forma diligent.

Seguidament, l'agent que anava a peu el va seguir a distància, mentre el company s'hi va acostar amb el vehicle amb la intenció d'interceptar-lo més endavant. Quan els policies el van tenir a prop, la persona va creuar el carrer i va amagar algun objecte sota d'un contenidor de brossa. Llavors va començar a caminar com si es trobes en estat etílic per intentar despistar els policies. Els agents el varen seguir uns metres mes fins que el van aturar per identificar-lo.

Mentre els policies identificaven el sospitós, una altre unitat policial va trobar dos vehicles més amb el marc de la porta doblegat, i amb l'interior remenat. Sota el contenidor de brossa varen trobar un radio CD de cotxe de la marca Pioneer, que possiblement pertanyia a un dels vehicles forçats ja que se l'hi havia sostret a un d'ells.

Finalment, els agents van detenir a Fahd T. de 22 anys, com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb força interior de vehicle.