09 de novembre de 2012
09.11.2012

Urbanisme autoritza Hipercor a col·locar una planta més

El centre comercial haurà de retornar a l'Ajuntament el terreny de la plaça Salvador Dalí

09.11.2012 | 08:39
Urbanisme autoritza Hipercor a col·locar una planta més

La Comissió Territorial d'Urbanisme va donar ahir el seu vist-i-plau a l'ampliació d'una planta més a l'edifici d'Hipercor de la carretera Barcelona, donant així validesa a l'acord de l'Ajuntament de Girona del ple municipal del mes de juny. Amb la modificació del Pla General, el centre comercial podrà ampliar el seu edifici amb una planta més a canvi de retornar els terrenys de la plaça Salvador Dalí i anivellar-los a la Carretera Barcelona. A sota, el consistori permetrà a Hipercor construir-hi un nou aparcament vinculat a la superfície comercial que permetrà donar més facilitats als clients per estacionar el seu vehicle. L'operació va ser valorada positivament per la Comissió Territorial ja que es va considera que també ajuda a millorar la connectivitat amb barris veïns.
Amb aquesta operació, segons va explicar ahir el director general d'Urbanisme, Agustí Serra, el que es fa és augmentar el sostre traslladant-hi la part que fins ara tenia Hipercor a la plaça. Prèviament, s'havia previst que l'ampliació del centre comercial es dugués a terme amb un edifici nou que s'havia de col·locar en els terrenys de la plaça Salvador Dalí, amb una superfície de 7.500 metres quadrats.
Amb el retorn d'aquests terrenys a l'Ajuntament i anivellant-los als carrers veïns, es preveu també poder millorar la cohesió amb el barri de Sant Narcís, un factor que també millorarà si es produeix finalment el soterrament de les vies del tren convencional.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook