Descobreixen una plantació de marihuana dins d'un túnel soterrat d'una fortificació del segle XVII a Girona. Els agents van detenir un home que havia tapiat la porta per evitar que se l'enxampés. A dins les restes de la fortificació que antigament era usada per fer moviments de les tropes entre les fortificacions que donaven protecció a la ciutat de Girona, els Mossos d'Esquadra hi van localitzar cinc plantes de marihuana i 64 esqueixos. L'arrestat és un home de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la ciutat. Està acusat de ser el presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un de defraudació de fluid elèctric en tenir la llum punxada.

Una trucada anònima als Mossos va desencadenar la descoberta de la plantació de marihuana. Es trobava al disseminat dels caputxins, a la pujada de les Pedreres, concretament al carrer Alfons XII. Actualment aquestes restes, el Fort del Condestable, formen part del patrimoni històric i són de propietat municipal. L'actuació policial es va fer dijous cap a les deu del matí i hi van participar la unitat d'investigació de la comissaria de Girona, l'ARRO i la Unitat de Subsòl. També van participar-hi tècnics de Fecsa-Endesa.

A l'interior del túnel de l'any 1653, els agents van trobar la plantació i operaris de l'elèctrica, per la seva banda, van desconnectar la instal·lació de la llum, que estava punxada. Durant el dispositiu van detenir el responsable de la plantació com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Posteriorment, els agents van escorcollar l'àrea propera al túnel i van trobar una barraca amb dues plantes de marihuana. Van denunciar penalment per tràfic de drogues un jove de 28 anys, veí de Girona. Ambdós seran requerits en breu per declarar davant del jutge.