04 de juny de 2015
04.06.2015

18 denúncies i un conductor imputat en un control al transport escolar

Una campanya dels Mossos d'Esquadra executada a Girona del 18 al 24 de maig acaba amb un balanç preocupant

04.06.2015 | 17:43

Un total de 18 denúncies i el conductor d'un autocar imputat penalment és el resultat de la campanya de control del transport escolar duta a terme a Girona pels Mossos d'Esquadra, del 18 al 24 de maig.

El conductor acusat circulava havent perdut tots els punts del carnet de conduir i, a més, ja era la tercera vegada que l'enxampaven.

L'objectiu de la campanya era el de fomentar i controlar la seguretat dels menors d'edat que es desplacen als centres escolars en autocar.

En total, es van realitzar 28 controls repartits en diferents escoles de les comarques gironines i es van controlar un total de 47 vehicles.

Els agents van imputar a un conductor com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària, per realitzar el transport amb el permís de conduir sense vigència, ja que havia perdut tots els punts.

Es dóna el cas que a aquest conductor ja se li havien instruït diligències pel mateix motiu dues vegades anteriors.

A més, els Mossos van incoar un total de 18 denúncies administratives, 13 per fer un transport escolar sense autorització específica, 4 per falta d'assegurança de cobertura de responsabilitat civil i 1 per falta de disc tacògraf.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook