04 de febrer de 2016
04.02.2016

El fill dels Hopkins va morir de forma natural un mes i mig abans de trobar-lo

Encara manquen els resultats toxicològics Els pares van demanar ahir poder enterrar el cos

09.02.2016 | 07:12
La família va conviure durant un mes i mig amb el cadàver.

Caleb Hopkins, el nen de 7 anys que el 5 de gener va ser trobat mort i en avançat estat de putrefacció en un dúplex del barri de Sant Pau de Girona, va morir de forma natural. L'informe de l'autòpsia indica que l'absència de signes de violència interna i externa i els antecedents d'asma que patia van provocar-li la mort. Un aspecte que ja havien indicat els seus pares, investigats per homicidi imprudent, davant del jutge.
Els resultats de l'autòpsia també permeten concloure que el nen feia, com a molt, un mes i mig que havia mort. Cosa que també coincideix amb la declaració del seu pare, Bruce Hopkins, qui recorda que a mitjan novembre la família Hopkins al complet -els pares i els tres fills- van sortir a celebrar un aniversari a un restaurant japonès. Després va morir i la família el va estar vetllant fins que els Mossos d'Esquadra van descobrir el cadàver al domicili.
L'advocat dels pares, Christian Salvador, va demanar ahir poder recuperar el cos del menor per enterrar-lo. A banda, aquest cap de setmana podran visitar els seus altres dos fills, que els tutela Infància.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook