12 de agost de 2016
12.08.2016

Més d'un centenar de persones es troben per caçar Pokémons a Salt

La primera gran quedada a la demarcació té lloc a la plaça Catalunya i ha estat organitzada per un comerç del barri amb nombroses activitats

15.08.2016 | 07:07
Més d'un centenar de persones es troben per caçar Pokémons a Salt

Encara que no ho sembli, la febre per la mundialment famosa aplicació Pokémon Go encara continua. De fet, Salt va acollir ahir la que s'haurà convertit en la primera gran quedada de les comarques gironines. L'esdeveniment va tenir lloc a les set de la tarda a la plaça Catalunya i l'ha organitzat FotoDuch, una botiga de fotografia de la plaça, i DDO, amb la col·laboració de l'associació de veïns i comerciants de la zona.

Els organitzadors van idear la «Pokedada» (unió de Pokémon i quedada)?després de veure que el local de fotografia era una poqueparada. Així, van veure l'oportunitat per donar-se a conèixer i per dinamitzar la plaça, organitzant una quedada que s'ha convertit en la més gran a la demarcació. En total s'hi van registrar una seixantena de persones que van començar a caçar (i a atraure) tot tipus de Pokémons. Ho van fer en dos torns, a les set i a dos quarts de vuit del vespre. Als registrats calia sumar-hi prop d'un centenar més de persones que s'hi van acabar afegint, atrets per les activitats paral·leles que es van fer a la plaça. Entre altres, la «Pokedada» va comptar amb una batucada per fer ambient, regals i sortejos, promocions especials o un photocall. Segons els organitzadors, la iniciativa ha estat finalment «molt positiva» i «és maco veure la plaça» amb activitats. Si la febre no baixa, es plantegen repetir el mes que ve.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook