Un jove que preparava la Cursa de Muntanya de Girona ha hagut de ser rescatat a a les Gavarres després de patir una aparatosa ferida oberta al muscle d'una cama, arran d'una caiguda.

Agents dels Bombers, Mossos d'esquadra i una ambulància del SEM han estat necessaris per traslladar el jove, que presentava un anguniós esparrec d'un pam a la zona del quàdriceps de la cama.

El jove formava equip amb dos corredors més i l'accident s'ha produït a la part alta del conegut com a corriol de l'Onofre, que els esportistes afrontaven de baixada.

Un dels companys ha explicat que l'afectat s'ha enganxat el peu sota una arrel amb tanta mala sort que ha anat a parar contra una branca punxeguda que li ha obert aparatosament el muscle.

Nombroses aficionats a l'esport recorren aquests dies la zona a peu o en bicicleta. El jove accidentat estava conscient i no semblava que la ferida pugui tenir més conseqüències que la cancel·lació per a ell de la cursa de diumenge dia 20. De fet, durant tot el matí d'avui, s'ha pogut veure diversos grups que resseguien la cursa de diumenge.