La pista de gel instal·lada durant aquest Nadal al Palau Firal de Girona va tancar diumenge les seves portes després d'haver rebut 17.623 persones, el que suposa un 11% més que l'any anterior malgrat que ha estat oberta dos dies menys, segons apunta la directora de la Fira, Coralí Cunyat.

Entre el 26 de desembre i el 8 de gener, un total de 14.529 patinadors i 3.094 usuaris del tobogan han visitat el Palau de Fires. Segons els organitzadors, un horari extens (de 10 del matí a 9 del vespre), junt amb diversos descomptes com el del carnet de la UdG o les entrades anticipades a través del portal Queda't Girona, han afavorit i consolidat la pista com una de les activitats de referència durant les festes de Nadal.

El carnet universitari ha permès que 1.360 persones hagin pogut accedir a la pista gràcies al conveni signat entre la UdG i la Fira. A més, 376 nens i joves de Càritas, diversos CRAE, el Mas Garriga, el Casal dels Infants o el Servei d'Acollida i Recuperació han pogut gaudir d'aquesta activitat gràcies a la política de responsabilitat social que es treballa des de la Fira.