24 de maig de 2017
24.05.2017

Elio Berhanyer serà el protagonista de la Setmana de la Moda de Girona

El certamen, que se celebrarà del 9 al 12 de juny, comptarà amb la presència d'onze dissenyadors

24.05.2017 | 00:34
Elio Berhanyer serà el protagonista de la Setmana de la Moda de Girona

El dissenyador espanyol Elio Berhanyer serà el protagonista de la tercera edició de GiModa, la Setmana de la Moda a Girona, que se celebrarà del 9 al 12 de juny. Els organitzadors de l'esdeveniment -Agimod i l'Ajuntament- volen fer així un reconeixement a la trajectòria d'aquest mestre i creador de 88 anys, un dels més reconeguts d'Espanya i amb una gran projecció internacional. Berhanyer ha tingut entre les seves clientes personatges com les actrius Ava Garnder i Vyd Charisse o la Reina Sofia.

La tercera Setmana de la Moda comptarà amb onze dissenyadors: Yerse, Pototi, DNA, Bella Lola, Pau Esteve, WHO, Ilisa Goodman, Limbo, Nuria Serra, KM by Lange i Ingrid Munt. Les desfilades tindran lloc al Teatre Municipal de Girona amb un aforament limitat, de manera que les invitacions gratuïtes es poden demanar a través del web.

A més, aquest certamen comptarà també amb un espai, GiModa Market, on els dissenyadors podran mostrar i vendre els seu productes directament als assistents. A la plaça del Vi, d'altra banda, s'instal·larà una zona per a les actuacions musicals i altres activitats previstes. La presentació de la Setmana es va fer ahir amb un espectacular acte al pont de Pedra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook