L’Audiència de Girona ha deixat en llibertat sota fiança de 10.000 i 12.000 euros elsAudiència de Girona dos detinguts per la violació múltiple d'una dona al pont de la Font del Rei de Girona,la matinada del 21 de gener. El tribunal ha estimat parcialment els recursos de les defenses, encapçalades pels lletrats Carles Monguilod i Narcís Badosa.

L'Audiència ressalta que la declaració de la víctima és «persistent» quan relata que tres homes (un d'ells no està detingut) la van abordar pel carrer, la van agredir sexualment i li van robar el telèfon mòbil. Tot i això, detecta «contradiccions» entre el que la dona va explicar als Mossos d'Esquadra i al jutjat.

Un dels arrestats admet que va tenir relacions sexuals amb la denunciant però assegura que van ser consentides. L'altre nega cap contacte físic amb ella. L'Audiència ordena la retirada del passaport i prohibeix que es puguin apropar a la víctima.

El tribunal afirma que hi ha suficients indicis que incriminen els arrestats però que es pot reduir el risc de fugida amb la fiança, sense necessitat de mantenir-los empresonats.

Els dos sospitosos són veïns de la ciutat i de nacionalitat espanyola. La víctima els va identificar a tots dos en una roda de reconeixement.