28 de octubre de 2017
28.10.2017

INSCRIPCIÓ | JORNADA ESPORT I SALUT

Girona posa a l'Eixample la dinovena estació de Girocleta

Està ubicada a la cruïlla entre els carrers Joan Maragall i la Salle i té 26 anclatges · Coincidint amb les Fires, l'Ajuntament reforça el servei

28.10.2017 | 01:01
Girona posa a l'Eixample la dinovena estació de Girocleta

L'Ajuntament de Girona va posar en funcionament ahir la parada de Girocleta de l'Eixample, ubicada a la cruïlla del carrer de Joan Maragall amb el carrer de Sant Joan Baptista de la Salle. Amb l'entrada en funcionament d'aquest nou espai, que compta amb 26 aparcaments de bicicletes, la ciutat ja tindrà dinou estacions de Girocleta i un total de 504 aparcaments.

El tinent d'alcaldia i regidor d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l'Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, va explicar que «amb aquesta actuació seguim fent el desplegament de les mesures aprovades en el Pla de mobilitat urbana de Girona» i que amb la nova estació «fem un pas més en l'escurçament de les distàncies entre els estacionaments de Girocleta a la zona del centre de la ciutat».

Alcalà va subratllar també que l'estació s'ha volgut posar en marxa coincidint amb les Fires «per tal d'afavorir la mobilitat de la ciutadania en aquestes dates». En aquest sentit, a més, es reforçarà el servei de Girocleta fins al dia 5 de novembre.

La Girocleta va arribar la setmana passada a un nou rècord de viatges en un dia i va assolir la xifra de 1.928 usos, 341 viatges més que el darrer rècord (9 de maig del 2017 amb 1.587 usos). Actualment la Girocleta compta amb 2.780 usuaris i s'ha estrenat recentment una moto elèctrica per millorar el desplaçament del personal que s'encarrega dels aspectes tècnics de funcionament del servei.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook