07 de desembre de 2017
07.12.2017

Una gossa policia descobreix a Girona un home transportant 2,6 quilos de marihuana

L'animal pertany a la Unitat Canina de la Policia Municipal que va detenir el sospitós · L'acompanyant de l'arrestat va fugir i se'l busca

07.12.2017 | 12:00
La marihuana comissada per la Policia Municipal de Girona

Una gossa de la Unitat Canina de la Policia Municipal de Girona ha permès detenir un home per tràfic de drogues després de detectar que transportava marihuana.

L'home portava una maleta amb 2,65 quilos d'aquesta substància estupefaent. I per això, el guia caní va identificar-lo i després detenir-lo. Es Samir A., de 28 anys, de nacionalitat francesa i va quedar arrestat com a presumpte autor d´un delicte contra la salut pública. No tenia antecedents policials fins ara.

Cal dir però que aquest jove no anava sol quan es va produir la descoberta de la gossa policia. L'altre home va fugir i la Policia Municipal el busca.

Els fets es remunten al dilluns pels volts de les dues de la tarda, quan la Unitat Canina de la Policia Municipal de Girona feia una patrulla de seguretat ciutadana i quan estaven a l'altura del carrer Rafael Masó, a l'accés de l'estació del tren d'alta velocitat, una de les gosses va assenyalar dos nois que duien una maleta d´equipatge cadascú.

La gossa va anar directament a la maleta que duia el detingut fent el senyal que havia detectat algun tipus de substància estupefaent.

Fugida de l'acompanyant

Immediatament, el guia caní es va identificar com a policia i va demanar la documentació al jove portador de la maleta, moment en què l´altre home que l´acompanyava va aprofitar per fugir. Seguidament l´agent va alertar de la fugida a la central de la Policia Municipal i a totes les unitats operatives.

Després d´això es va constatar que a la maleta del jove identificat hi havia 2,65 quilos de marihuana.

La substància estava repartida en vuit bosses grans. Així mateix el detingut portava un total de 150 euros en bitllets fraccionats de 10 euros i 5 euros.

La Policia Municipal continua fent gestions per identificar i localitzar l´acompanyant de Samir A.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit