06 de març de 2018
06.03.2018

La CUP vol que el Girona FC assumeixi la despesa de manteniment de l'estadi

Els independentistes demanen que el nou conveni certifiqui el compromís del club amb l'esport i la ciutat

06.03.2018 | 09:14

La CUP ha presentat diverses propostes de cara al nou conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el Girona FC, que s'ha d'aprovar en els propers mesos. Els cupaires recorden que l'actual acord es va signar el 2013, quan el club encara no havia accedit a primera divisió, per això defensen que cal actualitzar-lo i replantejar-ne alguns aspectes per respondre a les necssitats i reptes de la ciutat i el club durant els propers anys.

Per una banda, la CUP defensa que en el nou convnei hi figuri el compromís del club d'impulsar una campanya contra el masclisme i el racisme en l'esport, i d'implicar-se en la promoció de l'esport als barris de la ciutat i als municipis del voltant. L'elaboració d'un codi ètic sobre la publicitat que s'insereix a l'estadi, vetllar per l'ús del català a les instal·lacions i en les activitats o garantir que la gestió de l'estadi es faci sota criteris ètics i de proximitat són altres mesures que la formació considera que s'haurien d'incloure en el redactat.

Pel que fa al manteniment i costos de gestió de l'estadi, la CUP defensa que sigui el club qui assumeixi, com a principal usuari, les despeses relacionades amb les escombraries, electricitat, lavabos exteriors i altres costos que actualment assisteix el consistori.

Pel que fa a l'aportació econòmica que realitza el consistori, la formació defensa que els 165.000 euros anuals que el consistori aporta al club, en forma de subvenció i despeses de manteniment, siguin assumits pel club.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook