03 de maig de 2018
03.05.2018

Girona serà la ciutat convidada a la 23a edició de la Fira del Vi de Falset

Comptarà amb un estand promocional on oferirà informació turística i tastets de productes gironins

04.05.2018 | 07:02
La presentació de la Fira, ahir, a la Mercè de Girona.

Girona serà la ciutat convidada de la 23a Fira del Vi de Falset, que se celebrarà a la capital del Priorat els propers 4, 5 i 6 de maig. Per això, el Centre Cultural la Mercè va acollir ahir al vespre una presentació de la Fira.

Durant la presentació, es va oferir un concert de tangos a càrrec del Quintet Montsant i es va fer pública la tapa de l´oli de la DOP Siurana. A més a més, els assistents també van poder fer un tast de vins de la DOQ Priorat i de la DO Montsant.

L'alcaldessa Marta Madrenas va agrair ahir en nom de Girona el fet de ser la ciutat convidada a la Fira: "és una oportunitat per reforçar els llaços entre Girona i Falset i, sobretot, per donar a conèixer els productes del Priorat a casa nostra i els nostres al Priorat, a més de reforçar la capitalitat de Girona en l'àmbit gastronòmic".

Girona serà present a la Fira aquest cap de setmana amb un estand promocional on es donarà a conèixer informació turística de la ciutat i on s'oferiran tastets gastronòmics amb productes gironins. A més, el professor de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona, Oriol Blanes, farà una xerrada sobre la gastronomia de Girona el dissabte a les 12.30 h. La regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l'Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, assistirà a la inauguració de la Fira el mateix dissabte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook